Bucle de redireccionament en categories amb WPML

WPML és el plugin més potent de traducció per a llocs web en WordPress, el faig servir amb clients i l’he contractat fins i tot per traduir Gipande al català i l’anglès .
Aquest matí mentre traduïa una entrada del castellà al català vaig haver de crear una categoria en la versió en català per Remarqueting i vaig descobrir que en anar a visitar- queia en un bucle de redireccionament que impedia que la pàgina carregués .
Investigant en el fòrum de WPML em vaig trobar amb una resposta que em va orientar : el plugin WoprdPress SEO de Yoast podria estar intentant fer una redirecció una mica rara , el fòrum apuntava a l’opció «Redireccionar URL lletges per netejar els permalinks . ( En alguns casos no és recomanable fer-ho ! )» però jo no la tenia activada , la qual sí que estava en marxa era » Remove stop words from slugs . « .
La vaig desactivar i els meus categories en català van tornar a funcionar .
Bucle de redirecció amb WPML

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies